Translate

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Eκκλησιαζουσες!

Εκκλησιάζουσες!Μία κωμωδία που έχει περάσει και έχει επιβιώσει μέσα από αιώνες λόγω της τεράστιας αξίας της και της διορατικότητας της.Πραγματικά ο Αριστοφάνης περιέγραφε τον σημερινό κόσμο της παραβατικότητας, της κλεψιάς και των μίζων με μία καταπληκτική παραστατικότητα που εντυπωσιάζει ακόμα και τον πιο αυστηρό κριτικό-πόσο μάλλον εμένα, έναν απλό πολίτη που πραγματικά έμεινα έκθαμβος από την παράσταση, πράγμα το οποίο ήταν εντελώς απροσδόκητο.
 
 
  Αρχίκα, θα ήθελα να επισημάνω πως δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το κείμενο του Αριστοφάνη αλλά και αυτού που το προσάρμοσε στα σημερινά κοινωνικά δεδομένα.Η λέξη συγχαρητήρια είναι πολύ λίγη για να χαρακτηρίσει το ταλέντο όλων των ανθρώπων που δούλεψαν σε αυτή την παράσταση!!!!



Όλοι οι ηθοποιοί από τους πρωταγωνιστές μέχρι των συμπρωταγωνιστών ήταν όλοι τέλειοι.
Αυτή όμως που μου έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν η Δάφνη Λαμπρόγιαννη που υποδυόταν την Πραξαγόρα,την αρχηγό των γυναικών που επαναστατούν!Υποκριτικό ταλέντο, ορθοφωνία,κίνηση τα πάντα φανταστικά!

Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν σε αυτή την παράσταση είναι:Οι εικονιζόμενοι Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Κώστας Κόκλας, Γιώργος Πυρπασόπουλος και Γεωργία Γεωργώνη!\
Μερικοί από τους υπόλοιπους είναι:Άνδρη Θεοδότου(Η γνωστή ψυχολόγος Ιωάννα από την γενιά των 592 ευρώ ,Νίκη Πεταλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου