Translate

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Λεωφορεία ή Τρενάκια του Τρόμου;

Πω Πω!!!!!!Πραγματικά τη σημερινή εποχή τα λεωφορεία είναι ένα αργό και βασανιστικό μεταφορικό μέσο που κάνει τις ζωές μας ακόμα χειρότερες από ότι είναι.Καθημερινά συναναστρεφόμαστε με αγνώστους, με άτομα από κάθε καρυδιάς καρύδι.Στεκόμαστε όρθιοι - ο ένας πάνω στον άλλον,ζωριζόμαστε και ειδικά το καλοκαίρι, σκάμε από τη ζέστη.Αλλά αυτο που σιχαίνομαι περισσότερο στα λεωφορεία είναι τα εκατομμύρια μικρόβια που μεταδίδονται με ένα άγγιγμα, με ένα φτάρνισμα, με τον βήχα κλπ.
     Πρόσφατα καθόμουν στο λεωφορείο σε μία θέση από εκείνες που κοιτούν προς το πίσω μέρος και ένας άλλος άνδρας ακριβώς μπροστά μου  αντικριστά!!!!!!!!!!Και φταρνίστηκε μπροστά στα μούτρα μου!!Αηδίασα αλλά δεν είπα τίποτα.Απλά έκανα έναν μορφασμό δείχνοντας αποτροπιασμό και ελπίζω να ένιωσε παρα πολύ άσχημα!!!!Μα να μην βάζει καν το χέρι του!!Λίγο SAVOIR VIVRE δεν βλάπτει.Τζάμπα κουραζόταν ο κ. Χρηστος Ζαμπούνης για να το ολοκληρώσει;Τι να πω πια!!!!!
     Ένα άλλο πράγμα Που πραγματικά απεχθάνομαι στα λεωφορεία, είναι οι γριές ή συγγνώμη ηλικιωμένες κυρίες που πιάνουν συζήτηση μαζί σου χωρίς εσύ πραγματικά να το θές.Όλα ξεκινούν από μία κατατοπιστική ερώτηση όπως:Πως να πάω στο ΙΚΑ; και καταλήγει σε μία ανυπόφορη υπερφλυαρία που δεν μπορείς να απαλλαγείς από αυτήν.!!
    Το χειρότερο από όλα όμως είναι η βρώμα μερικών οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται την δυσφορία που προκαλούν στους υπόλοιπους!!!!Σίγουρα αυτούς δεν τους μίλησαν για την nivea!!!!!!!!!!!!




Μπορείτε να μου λέτε τα σχόλια ή τα παράπονα σας είτε στο blog είτε στο twitter.
Eυχαριστώ πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου